reklama

Ostatné

Ostatné

Stručný popis

Kurzy, výstavy, cenotvorba, zaujímavosti o príprave, zdobení a predaji medovníkov.

Vianočný betlehem

Ahojte, som tu nová, medovníky pečiem pre moju rodinu aj zdobím. Chcela by som na Vianoce spraviť medovníkový betlehem, viď požičané foto z netu, niečo takéto. Rada by som sa poradila, tie zadné časti - domy na kopci, ako spraviť. Môžu byť na nejakom schodíku postavené, alebo ako by Ste ich tam postavili Vy. Príde mi, že bude to dosť na výšku, keď to bude iba nalepené za rovno s prednými postavičkami. Ďakujem pekne za rady.

Medovnikárky

Dobrý deň.

 

Volám sa Majerčák a chcel by som od pani a Slečien Pernikárok, Medovnikárok kupovať medovníky.

Chcel by som ich predávať vo svojom obchode.

Za akú veľkoobchodnú cenu by som ich mohol od Vás kupovať?

Môžete mi zaslať cenník a podmienky?

 

Ďakujem. S pozdravom očakávam Vašu odpoveď. Majerčák

Živnosť

13.06.2019 - 14:52, by jajusa

Ahojte!

Určite sú tu medzi vami také, ktoré pečú medovníčky aj oficiálne teda na živnosť. Máte klasickú živnosť na cukrárske výrobu, alebo to máte niekto ako výrobu suvenírov, či dekoračných predmetov?

V poslednej dobe mávam stále viac objednávok, ale keď čítam aj po fb o kontrolách a pokutách začínam sa báť. Chodím do práce a medovníčkom sa venujem vo voľnom čase ale baví ma to a chcela by som sa posunúť trochu ďalej. 

Stretnutie medovnikárok (Banská Bystrica 9.6.2018)

14.06.2018 - 16:07, by Kamila

Ponúkame vám malé obzretie za jedinečným stretnutím medovnikárok .

Účasť na stretnutí potvrdilo viac ako 50 medovnikárok. Išlo o medzinárodné stretnutie, akcie sa zúčastnili medovnikárky zo Slovenska, Česka, Srbska a Rumunska. Medovnikárky si vymieňali skúsenosti a zručnosti v zdobení medovníkov, podelili sa o prípravu polevy, o výrobu ružičiek pomocou špičiek, diskutovali aj o maľovaní na medovník a mnoho ďalšieho.

Medovnikárky venovali sladké srdiečka pre deti z centra detskej onkológie.

Cena

Prosím Vás, chcela by som sa opýtať v akej cene sa pohybujú medovníkové chalúpky ? Vôbec neviem koľko by som si mala vypýtať ... Keď si všetko spočítam tak sa ostatným ľuďom zdá cena vysoká ... Nechcela by som zopakovať chybu z pred dvoch rokov kde som ich predávala za minimum ( 4€ chalupka 15x20cm) Pridám aj foto ale zatiaľ sú vo fáze výroby :)
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama