Keď pečiem medovníčky na jedenie, používam tento recept:
1050g hl.múky T650, 450g prášk.cukru,360g medu, 6 celých stredne veľkých vajec, 2 ČL sódy bikarbóny, 4 PL medovníkového korenia, 1ČL citrónovej kôry. Medovníkové korenie si robím sama: 4 diely ml.škorice, 2 diely ml.klinčeka a 1 diel anízu. Cesto nechávam vyzrieť niekedy aj mesiac a dlhšie. Možno preto ľudom, ktorým pečiem, chutia a stále si ich objednávajú. Vyskúšaj a uvídíš, či Ti bude tento recept vyhovovať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Zdravím všetky šikulky, bola by niektorá taká dobrá a napísala tu ten recept na medovníčky bez tuku. Chcela by som ho vyskúšať. vopred dakujem pekne