Yvka, klasickou bilkovou polevou. Jen potupat.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
myslela som si že je to tupované, ale nebola som si istá ![]()
Ďakujem za odpoveď
![]()
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
To je čo tupované, nerozumiem vašej reči
Ale ináč veľme zaujímavé.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
pekné
![]()
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
zajímavé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Jsou moc hezké, mě by zase spíš zajímalo jak jsi tam vytlačila ten vzor aby se v troubě nerozjel? Děkuji za radu
![]()
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Jejda, omlouvam se za pozdni odpoved. Potupat znamena namocit kousek houbicky na nadobi do polevy a tukat tim na ten medovnicek.
A vzor v troube se bohuzel trochu rozjede, ale cim hlubsi tim lepe drzi tvar.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
reklama
veľmi zaujímavé
môžem sa spýtať ako je robený ten biely povrch?