reklama

tenucke pismo



Dievcence zlate, poradte mi akym sposobom dostanem tenucku linku z olevy, musim vypisat 50 medovnikov a nedokazem to nijako stencit , uz ked idem cez mini dierocku natrafim na krystalik cukru a som v pr...li, toto je na kravatu Plačem Plačem Plačem


reklama



N0EMI, St, 28.08.2013 - 12:11

Agi, čo myslíš, prečo ja používam potravinársku fixku? Veľký úsmev ...

agataj, St, 28.08.2013 - 12:21

milacku teraz si to nemozem dovolit,zakaznicka si vybrala medovnicky na svadbu s napisom vid.Yvka , to jedine ze Yvke poslem v baliku nech mi ich vypise Úsmev Chichocem sa

alager, St, 28.08.2013 - 13:26

Agi, moja. Pekne skúšaj, potráp sa, vieš ako ťa to bude tešiť, keď to budeš mať pred sebou všetko hotové? Chichocem sa Musíš mať poriadne urobenú polevu na písmo, iná rada neexistuje. Alebo skús tú královskú glazúru. Tá je vraj jemnejšia. Nech sa ti darí moja, len kravatu pekne odlož! Bozkávam Bozkávam Bozkávam

ja som niekedy na kráľovskú frflala,ale na písanie a na jemné línie je super, na vylievanie nepoužívam,lebo je drahá,ale na písanie ozaj odporúčam..... Áno Áno

agataj, St, 28.08.2013 - 13:39

Dakujem sladke zienky, ze Vas mam Bozkávam Bozkávam Bozkávam , zvlast zdravim daleky východ, objednane, dakujem Bozkávam Áno Áno Áno

Ja pisem casto a schuti nerada:).Ale ked je taka objednavka,tak treba vyhoviet.Používam bud cez jemne sitko preosiaty považsky cukor.Alebo kralovsku glazuru,ale aj tam som uz natrafila na mini kryštalik.Ak sa ti nahodou tiez pritrafi,poradim Ti,ako na to.Do kvapky vody vlozim spicku sacku s tou cukrovou potvorkou,a po chvilke skusim ,ci sa rozpustil.A makam dalej:))Drzim palec ,nech sa dari Áno

ja aj tú královskú preosievam a potom je ozaj dobrá,bez krištálikov....ale záleží aj akú kúpiš,lebo od Ivony z T-fornaxu,čo je po slovensky napísaná,tak tá je jemnučká,ale royal icing-to je katasrtofa

mne sa osobne dobre pise s kralovskou glazurou, tam ziadne krystaliky cukru nie su a krasne to cez sacok ide bez upchavania...drzim prsteky nech sa podari Veľký úsmev

Ala, St, 28.08.2013 - 22:36

predsa maličký kryštálik cukru nemôže byť prekážkou pre takú medovnikárku Pohoda , určite nájdeš spôsob, ...slovenské devy sú majsterky v improvizácii, vždy si dokážu pomôcť Úsmev , ...veľa zdaru Slnko

niet čo dodať medulienky Áno Áno Áno Tlieskam Tlieskam Tlieskam ja tiež nerada píšem Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk a hlavne nie blchy Chichocem sa Agátka nech sa darí, Ty to určite zvládneš. Áno Miruš, to s tou kvapkou vody musím veru niekedy vyskúšať. Úsmev dík za radu Áno Bozkávam Slnko

yvka, So, 31.08.2013 - 19:30

Agi držím ti palce nech ti písmo ide ako si zákaznička vybrala Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa ja píšem len s bielkovou polevou, tiež sa mi niekedy upchá sáčok, ale to je riziko povolania Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev bud ho vyvrátim a ten krištálik vyberiem, alebo ho vytlačim von a ked bol malý píšem ďalej a keď otvor zväčšil (chcela som najprv napísať že dierku Hambím sa ), tak zoberiem druhý sáčok

presne tak to robim aj ja, mozem sa opytat co tu maju zenusky na mysli pod kralovskou glazurou a preco je to drahsie? lebo ja som v tom ze iba vacsi obsah cukru... a ja si cukor davam od oka takze nemam paru, ci pisem s bielkovou, alebo kralovskou glazurou haha Váľam sa od smiechu po podlahe

alager, Po, 02.09.2013 - 07:55

Kráľovská glazúra sa kupuje v tortárskych obchodoch. Je to už zarobená zmes polevy v prášku, ktorú už iba rozriediš vodou podľa potreby a fičíš. Neviem presne, ale tuším sa to volá royal icing. Ale dievčatá, čo s ňou robia, ti určite napíšu presné informácie. Ja som ešte nemala tú česť sa s ňou stretnúť! Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Mne vyhovuje bielková poleva, tak nešpekulujem. Úsmev

Ja som mala česť sa s ňou stretnúť len raz. Chichocem sa Dať totiž skoro 5 evri za myslím 40 dkg množstvo,no čo kradnem? Pohoda Kúpila som ju v Pov.Bystrici vo Svet pečenia,na skúšku.Ale ako hovorím,kryštálik povolí v kvapke vody,koniec vytlačiť,aby zas išla poleva a fičííííme´ďalej.Janka,Yvka,ja som konečne zas pohla rozumon až včil,lebo sáčky sú mi vzácne.Tak ma osvietilo,lebo cmúľať sačok je ónééé Prekvapenie .

alager, Ut, 03.09.2013 - 14:50

No to teda nekradneme! Vajíčka nám pekne postačia! Len keby ten považský taký špinavý nebol. Zasa som mala špinavý cukor. Nie veľmi, ale boli tam nejaké čierne veci, ktoré tam ja nemusím! A to som po dlhej dobe robila medovníky. Smútok

Baby,čo som ja zažila s T650-kou múkou asi pred mesiacom!Kupujem v Jed..te(aby som nerobila reklamu Veľký úsmev Veľký úsmev )Ešte štastie,že ma Majka M.tak nainfikovala s tým prevzdušnovaním(preosievaním) múky!!Fuj ,hnus,malé ,,ryšavé,,chrobáky,ešte marhy aj lozili,to neboli ani mole Prekvapenie Prekvapenie.Považský mám ešte od Vianoc...vo forme tehličiek Váľam sa od smiechu po podlahe

agataj, Št, 05.09.2013 - 09:27

Ja kupujem len v Kau....de a prevzdusnujem vzdy, ale neviem ci som vam pisala ako som si pomohla s T650 , ktoru davali v ramci Euro pomoci.... Vyplazený jazyk , ked toto dali ludom , tak otras Mlčím Mlčím Mlčím Mlčím

alager, Št, 05.09.2013 - 13:11

To je predsa tá múka obohatená o vitamíny a stopové prvky, nie? Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama