Agi, čo myslíš, prečo ja používam potravinársku fixku? ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Agi, čo myslíš, prečo ja používam potravinársku fixku? ...
milacku teraz si to nemozem dovolit,zakaznicka si vybrala medovnicky na svadbu s napisom vid.Yvka , to jedine ze Yvke poslem v baliku nech mi ich vypise
Agi, moja. Pekne skúšaj, potráp sa, vieš ako ťa to bude tešiť, keď to budeš mať pred sebou všetko hotové? Musíš mať poriadne urobenú polevu na písmo, iná rada neexistuje. Alebo skús tú královskú glazúru. Tá je vraj jemnejšia. Nech sa ti darí moja, len kravatu pekne odlož!
ja som niekedy na kráľovskú frflala,ale na písanie a na jemné línie je super, na vylievanie nepoužívam,lebo je drahá,ale na písanie ozaj odporúčam.....
Dakujem sladke zienky, ze Vas mam
, zvlast zdravim daleky východ, objednane, dakujem
Ja pisem casto a schuti nerada:).Ale ked je taka objednavka,tak treba vyhoviet.Používam bud cez jemne sitko preosiaty považsky cukor.Alebo kralovsku glazuru,ale aj tam som uz natrafila na mini kryštalik.Ak sa ti nahodou tiez pritrafi,poradim Ti,ako na to.Do kvapky vody vlozim spicku sacku s tou cukrovou potvorkou,a po chvilke skusim ,ci sa rozpustil.A makam dalej:))Drzim palec ,nech sa dari
ja aj tú královskú preosievam a potom je ozaj dobrá,bez krištálikov....ale záleží aj akú kúpiš,lebo od Ivony z T-fornaxu,čo je po slovensky napísaná,tak tá je jemnučká,ale royal icing-to je katasrtofa
mne sa osobne dobre pise s kralovskou glazurou, tam ziadne krystaliky cukru nie su a krasne to cez sacok ide bez upchavania...drzim prsteky nech sa podari
predsa maličký kryštálik cukru nemôže byť prekážkou pre takú medovnikárku , určite nájdeš spôsob, ...slovenské devy sú majsterky v improvizácii, vždy si dokážu pomôcť
, ...veľa zdaru
niet čo dodať medulienky
ja tiež nerada píšem
a hlavne nie blchy
Agátka nech sa darí, Ty to určite zvládneš.
Miruš, to s tou kvapkou vody musím veru niekedy vyskúšať.
dík za radu
ste uzasne
Agi držím ti palce nech ti písmo ide ako si zákaznička vybrala
ja píšem len s bielkovou polevou, tiež sa mi niekedy upchá sáčok, ale to je riziko povolania
bud ho vyvrátim a ten krištálik vyberiem, alebo ho vytlačim von a ked bol malý píšem ďalej a keď otvor zväčšil (chcela som najprv napísať že dierku
), tak zoberiem druhý sáčok
presne tak to robim aj ja, mozem sa opytat co tu maju zenusky na mysli pod kralovskou glazurou a preco je to drahsie? lebo ja som v tom ze iba vacsi obsah cukru... a ja si cukor davam od oka takze nemam paru, ci pisem s bielkovou, alebo kralovskou glazurou haha
Kráľovská glazúra sa kupuje v tortárskych obchodoch. Je to už zarobená zmes polevy v prášku, ktorú už iba rozriediš vodou podľa potreby a fičíš. Neviem presne, ale tuším sa to volá royal icing. Ale dievčatá, čo s ňou robia, ti určite napíšu presné informácie. Ja som ešte nemala tú česť sa s ňou stretnúť!
Mne vyhovuje bielková poleva, tak nešpekulujem.
Ja som mala česť sa s ňou stretnúť len raz. Dať totiž skoro 5 evri za myslím 40 dkg množstvo,no čo kradnem?
Kúpila som ju v Pov.Bystrici vo Svet pečenia,na skúšku.Ale ako hovorím,kryštálik povolí v kvapke vody,koniec vytlačiť,aby zas išla poleva a fičííííme´ďalej.Janka,Yvka,ja som konečne zas pohla rozumon až včil,lebo sáčky sú mi vzácne.Tak ma osvietilo,lebo cmúľať sačok je ónééé
.
No to teda nekradneme! Vajíčka nám pekne postačia! Len keby ten považský taký špinavý nebol. Zasa som mala špinavý cukor. Nie veľmi, ale boli tam nejaké čierne veci, ktoré tam ja nemusím! A to som po dlhej dobe robila medovníky.
Baby,čo som ja zažila s T650-kou múkou asi pred mesiacom!Kupujem v Jed..te(aby som nerobila reklamu
)Ešte štastie,že ma Majka M.tak nainfikovala s tým prevzdušnovaním(preosievaním) múky!!Fuj ,hnus,malé ,,ryšavé,,chrobáky,ešte marhy aj lozili,to neboli ani mole
.Považský mám ešte od Vianoc...vo forme tehličiek
Ja kupujem len v Kau....de a prevzdusnujem vzdy, ale neviem ci som vam pisala ako som si pomohla s T650 , ktoru davali v ramci Euro pomoci.... , ked toto dali ludom , tak otras
To je predsa tá múka obohatená o vitamíny a stopové prvky, nie?
jasne,plna ,,proteinov,,
Dievcence zlate, poradte mi akym sposobom dostanem tenucku linku z olevy, musim vypisat 50 medovnikov a nedokazem to nijako stencit , uz ked idem cez mini dierocku natrafim na krystalik cukru a som v pr...li, toto je na kravatu
