ja mám tiež s ním problém. Okrem iného je tam viac kryštalikov,takže osievam dokola.Vposlednom čase bývAl moc hrudový,asi im niekde v skladoch zvlhol.V kauflande som natrafila na sypký,ale na skúšku som si zobrala iba 3kg.bola som s ním spokojná.Na druhý deň išiel manžel do mesta,poverila som ho kúpou a on,aby som bola dlho bez starostí,kúpil v tom istom kauflande hneď 20 kg-samá hruda.Takže taký je vtejto dobe náš starý dobrý POVAŽSKÝ.
Mohol by si to prečítať niekto kompetentný a vyjsť aspoň nám medovníkárkám v ústrety,že?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
ahojte dievčatá, mám taký problém, kúpila som považský cukor na zdobenie, ale nejako sa mi nezdal, bol taký pekný biely ako inokedy a aj poleva bola taká do žlta....máte s tým nejaké skúsenosti? iný nepoužívam, lebo tento je najjemnejší, minule som urobila polevu z iného, ale bola totálne otrasná