reklama

práškový cukor - potvora



ahojte dievčatá, mám taký problém, kúpila som považský cukor na zdobenie, ale nejako sa mi nezdal, bol taký pekný biely ako inokedy a aj poleva bola taká do žlta....máte s tým nejaké skúsenosti? iný nepoužívam, lebo tento je najjemnejší, minule som urobila polevu z iného, ale bola totálne otrasná





ja mám tiež s ním problém. Okrem iného je tam viac kryštalikov,takže osievam dokola.Vposlednom čase bývAl moc hrudový,asi im niekde v skladoch zvlhol.V kauflande som natrafila na sypký,ale na skúšku som si zobrala iba 3kg.bola som s ním spokojná.Na druhý deň išiel manžel do mesta,poverila som ho kúpou a on,aby som bola dlho bez starostí,kúpil v tom istom kauflande hneď 20 kg-samá hruda.Takže taký je vtejto dobe náš starý dobrý POVAŽSKÝ.

Mohol by si to prečítať niekto kompetentný a vyjsť aspoň nám medovníkárkám v ústrety,že?

veĎ to to... a keby len hrudkovitý, ja som ho musela najskôr riadne pootĺkať v sáčku, zomlieť na mlynčeku a až potom preosievať...ja neviem čo sa s nimi stalo, veď to býval taký kvalitný cukor...musela som polevu prifarbiť bielou farbou, ale to už nie je ono

Mafka, St, 28.03.2012 - 11:59

No dievčence, môj manžel telefonoval do firmy a hovoril im, aký je cukor nekvalitný........ na druhom konci drôtu pani ho vypočula a povedala, že má na inej linke hovor a že mu zavolá neskôr, no viac sa nitko neozval. Aj takýto je prístup k sťažovateľom. Píšem to preto, aby ste vedeli, že dobré klamstvo sa vydarí, ale len na určitý čas.
Teraz viem, že sa zbavila svojej zodpovednosti, no chýr o nekvalitnom považanovi sa rozšíril- veru neviem, aký budem kupovať. Smútok Smútok Smútok Smútok Kvietok Kvietok Kvietok Slnko

Boyle, St, 28.03.2012 - 13:27

V zahraničí som kúpila perfektný cukor, ktorý sa nemusel ani preosievať, je veľmi jemný a dokázala som namiešať polevy i z jednej lyžice bielka (skúšala som robiť aj so šľahačom, aj s prídavkom škrobu, ale nešlo mi to, tak len miešam). Šetrím si ho len na sieťovanie.
Problémom je doprava, lebo limity na batožinu sa, aspoň u nizkonákladovej spoločnosti, znížili a vyššiu hmotnosť tvrdo postihujú. A posielanie by bolo nákladné.
Teraz som si ho pýtala od dcéry ako darček, aj ona má vždy problém pobaliť sa.
Cukor bol od výrobcu Sucrerie d´ Erstein z Francúzska, označenie "sucre glace oooo". Obsahuje 3 percentá škrobu. Možno by sa dal kúpiť aj v Rakúsku, alebo niečo podobné.
Dúfam, že si to všimnú i naši predajcovia.

agataj, St, 28.03.2012 - 13:37

Ano mate pravdu, cukor sa zda byt stale horsi a horsi, skoda , ze som teraz nemala moznost v rakusku pozriet , ale drahy ide do Italie, tak ho skusim poverit kupou a vyskusam

Ja som sa dostala ked som cela natesena uvidela v Bile polkilove balenia krasne sypkeho povazskeho.No je dobry akurat do cesta.Vobec ho nemozem vymiesat na polevu.Aj teraz bola akcia v jednote,len sa fakt kazi ,uz nie je pekna biela poleva:(((

Aj ja som kúpila považský púdrový v polkilovom balení, ale od púdru to má ďaleko.Je ešte horší ako obyčajný .... Smútok

No Tonka, to si ma potešila, já som kúpila dva balíky, že na linky, tak hneď zajtra ho skúsim, dúfam, že nebudem nadávať Smútok Smútok

Tonka,ja som tiež mala ten 1/2kg,robila som s ním v albume svadobné ružové Zuzana a Nacho,ale som sa namakala.Nebolo to to pravé na čo som kedysi bola zvyknutá.

Vlastička,keď budeš trpezlivá,tak to zvládneš.Nič sa neboj-Ty si veľká šikulka a máš krásné práce.

Marianka,Gabika ide do Francúzka,asi jej dám úlohu zháňať =sucre glace=

Tak já som to dnes skúsila s tým polkilovým cukrom, veľmi dobre sa mi s ním kreslilo, som prekvapená, že všetci na neho nadávajú. Ale musím poznamenať, že som nekreslila mriežku. To ešte skúsim. Slnko Slnko Slnko

daanaa, Ne, 01.04.2012 - 21:21

U nás majú iba Považský a ten je taký tvrdý, že ho rozbíjam tĺčikom a potom meliem, ale to iba raz a dosť Chichocem sa riskla som kráľovskú polevu a veľmi sa mi s ňou páči, urobím si koľko potrebujem a vydrží v chladničke uzavretá aj 3 dni - vyskúšané Úsmev

Aliss, Ne, 01.04.2012 - 22:01

ja som skúšala ten polkilový púdrový a aj kráľovskú glazúru a s tým považským to šlo dobre,ani som ho neosievala,ale s kráľovskou glazúrou to bolo suprové,výborne sa ťahali linky,všetku som spotrebovala,mala som ju v chladničke skoro týždeň v miske topware a celkovo sa s ňou robilo podstatne lepšie,len má jednu chybu:je oproti klasickej bielkovej strašne drahá Plačem

daanaa, Po, 09.04.2012 - 13:15

Alis, máš pravdu, drahá je, ale myslím si, že stojí za to, neupcháva dierky a môžeš si urobiť maličkú dierku ako chceš, ja som už nemala nervy na nie kryštáliky, hoci som cukor aj 6x preosiala ale hlavné bolo to, že mi spadlo veľké, 30 cm vajíčko na zem, preseklo sa ale výšivka neopadala, spojila som a dobodkovala a nebolo poznať zlom... bielko sa mi takto raz celkom roztrúsilo a tiež používam misku toperware Chichocem sa

agataj, Ut, 03.04.2012 - 16:55

Tak len pre info, nasla som na nete take video , kde talianka robila bielkovu polevu a pouzila ten ich cukor, moj drahy je na ceste z Talianska a teda mi kupil , v akcii 125gr 0,50€ Prekvapenie , tak mi na skusku kupil, ale cena na zabijak, predavacka mu povedala, ze oni vacsie balenia nepredavaju, tam sa tak nepecie . Tak vyskusam teda ten zazrak a dam spravu
Áno

Asi všetky máme s cukrom problém , už som si zvykla na inú farbu. Na medovníkoch to nie je až tak vidieť. Asi je lepšie kúpiť Kráľovskú polevu. Smútok Smútok Smútok Smútok Smútok Pohoda Pohoda Pohoda

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama