No ja si stále robím len toľko polevy, koľko v daný deň približne spotrebujem, väčšinou z pol bielka, lebo čím dlhšie stojí poleva, hoc aj v chladničke, tým horšie sa s ňou pracuje. Ak ju nestihnem spotrebovať za jeden deň, tak ju premiešam a použijem ju na medovníčky, ktoré sú na jedenie a tie mám napečené zo zvyškov stále
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Dievčatá zlaté, poraďte, ostala mi bielková poleva, pripravila som ju a zrazu som musela všetko nechať a venovať sa inej "práci", ostala mi skoro celá dávka z dvoch bielok. Určite ma to nezruinuje, ale mala som ju uloženú v chladničke, prikrytú fóliou, za dva dni mi čiastočne pustila, takže na spodku sú akoby roztečené bielka, zvrchu je trochu redšia ako keď som ju urobila. Dá sa to znovu došľahať a potom použiť, alebo to musím vyhodiť, alebo ako sa to dá zúžitkovať. Nebojím sa, že by to bolo pokazené, len aby mi to nepadalo z ozdobeného perníka.