reklama

O NÁS

Pridal/a Artmama.sk dňa 27.11.2018 - 12:04

medovníky, perník, zdobené bielou polevou

Vitajte na stránkach naničmamy:)

ČO U NÁS NÁJDETE?

Nanicmama.sk

Práve web Nanicmama.sk odštartoval už viac ako desaťročné dobrodružstvo. Nanicmama.sk som založila ako terapiu proti zblázneniu sa z rodiny a neustáleho kolotoča v domácnosti. Zneužila som svojho manžela, ktorý je programátorom a "prinútila" som ho vytvoriť mi web, na ktorom by som mohla pracovať a vylievať si dušu a kde by si okrem mňa mohla vyliať dušu ktorákoľvek iná žena. Viac o príbehu naničmamy nájdete v rozhovore k dvanástym narodeninám stránok. Na webe je miesto pre každého a okrem praktických záležitostí ako sú recepty, tipy na prázdninové a víkendové akcie pre deti, aj viaceré kategórie blogov a diskusií, v ktorých si každý nájde niečo pre seba. Nebojte sa prispieť, my sme zvyknuté na hocičo: )

Artmama.sk

Naničmama pritiahla aj šikovné slovenské ženy. Nenadarmo, na Slovensku je snáď najvyššia koncentrácia žien, ktoré niečo tvoria. A tak netvrvalo dlho a na svet prišla Artmama.sk, kde sa realizujú kreatívne ženy (a pár mužov) všetkých vekových kategórií.

Medovniky.Artmama.sk

Od vyšívania, pletenia a šitia je len skok k zdobeniu medovníkov. Naše medovnikárky nie sú len také hocijaké domáce gazdinky. Mnohé vyhrávajú súťaže a ich medovníky sú skutočnými umeleckými dielami. Ak aj nemáte na pečenie a zdobenie talent, určite nazrite na tento web, lebo je to krása. 

Zahrada.Artmama.sk

Aký by to bol web pre ženy, keby sme nevenovali aj záhrade. V tejto oblasti sme schopné oslovovať aj mužov, tak ak budete mať plné zuby ženskej energie, pomer mužov na Zahrada.Artmama.sk je trošku vyváženejší. Na stránke nájdete fotografie, rady, diskusie, postupy a návody, ktoré sa vám pri plnení agrárnych ambícií určite hodia. 

Poetic.Artmama.sk

Nielen výrobou medovníkov a svetríkov je človek živý. Aj duša potrebuje svoje a pre tie romantické a knihomoľné sme vytvorili priestor na Poetic.Artmama.sk. Žiadna cenzúra len terapia písaním a oddych pri čítaní.

Tortyodmamy.sk

Nie, nezabudli sme ani na extrémne zručné slovenské cukrárky. Stránka Tortyodmamy.sk je zdrojom nekonečnej inšpirácie pre každého, kto by sa chcel pokúsiť upiecť tortu či zákusok. Toľko receptov, obrázkov a majstrovských diel, ako na tomto webe, to sa len tak nevidí. 

Okrem webu pripravujeme aj časopis Torty od mamy. Vychádza štvrťročne a je plný receptov a postupov na torty, zákusky a koláče pre začiatočníkov aj pokročilých cukrárov a cukrárky. 




reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama