Medovníčky

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdroj

recept mám od pani učiteľky z materskej škôlky

Čas prípravy1 / 1 hours

Popis

medovníčky ktoré nestvrdnú

Ingrediencie

  1 kg hladkej múky
  4 vajcia
  1/2 palmarínu
  38 dkg medu
  30 dkg práškového cukru
  2 čaj. lyž sody bikarbony
  trošku perníkoveho korenia
  1 čaj .lyž. škorice

Inštrukcie

Všetko spolu zmiešame. Cesto stojí v chladničke najlepšie od večera do rána. cesto rozvaľkáme na 0.5 cm
dáme na pomastený plech potrieme rozšľahaným vajíčkom a pomyly pečieme pri 200°C
asi 5 minút. Upečené dáme do hlinenej nádoby ,alebo na chladné miesto zmäknúť

Komentáre

Krásne Veľkonočné

Krásne Veľkonočné sviatky v Írsku.Slnko Slnko Slnko

Veď my ťa tu naučíme

Veď my ťa tu naučíme zdobiť a nemusíš ani kurzy vyhľadávať,čo ty na to?

No Monika, to by bolo úplne

No Monika, to by bolo úplne úžasné, z toho by som sa veľmi tešila Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam YBozkávam

len sa treba pýtať

len sa treba pýtať konkrétne na tie veci,čo ťa zuajímajú.Lebo takto neviem,čo mám radiť,alebo iné dievčence.Ja som sa učila sama z časopisov,ale takto cez net je to zaujímavejšie a hneď si tu nájdeš odpoveď na otázku,ktorá ťa trápi.

Jani ver, jej. Ja som sa tu

Jani ver, jej. Ja som sa tu tiež niečomu naučila. Baby sú šikovné aj cez internet.Srdce Srdce Srdce

Veľmi dobrý receptík,

Veľmi dobrý receptík, dnes som robila prvý krát veľkonočné kraslice, niesú ani z ďaleka také krásne ako tie, čo vidím na tejto stránke, ale snáď raz :) Recept na cesto je úžasný, s cestom sa super pracuje, krásne a ľahko sa pečie a medovníčky sú nadýchané a jemnučké. Ďakujeme z ÍrskaSrdce Srdce Srdce Srdce Srdce Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam . YBozkávam

Janka, posielame ti

Janka, posielame ti srdečný pozdrav do Írska - príjemné Veľkonočné sviatky Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Srdce Srdce Srdce Slnko Slnko Slnko Slnko Podstatné je, že si začala Mrkám Mrkám Mrkám Mrkám Mrkám Kvietok Kvietok Kvietok Slnko

Milá Mafka, tvoj komentár

Milá Mafka, tvoj komentár ma veľmi potešil, ďakujem. Krásnu veľkú noc aj Tebe. Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Dnes zdobím a teším sa z toho ako malé jojo Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa rada by som a však naučila viacej, no tu v Írsku také ako medovníčky nepoznajú Smútok Smútok tak snáď keď prídem domov, nájdem nejaký fajn kurz a budem zdobiť ostošesť Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam YBozkávam

Janka, nezáleží na tom,

Janka, nezáleží na tom, kde si, stačí, že ťa srdiečko zavialo k medovníkom. O to lepšie, že v Írsku nič také nepoznajú, možno vojdeš do dejín. Raz sa budú možno o tebe učiť deti v cukrárskych školách. Len sa zdokonaľuj a peč a zdob a peč a zdob a peč a zdob........... Krásnu a sladkú veľkú noc ti prajem.Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Slnko Slnko Slnko Slnko

Kto by mi vedel poradiť ako

Kto by mi vedel poradiť ako vyrobiť perníkový stromček, mám už hviezdičky vyrobené ale ako z nich vyrobim stromček, dávala som ich do jablka, ale veľmi to zmäkne, chcela by som do niečoho iného, ďakujemÚsmev

Chcem sa opýtať, chcela by

Chcem sa opýtať, chcela by som tohto roku vyrobiť svietnik- zo srdiečok, šablony som si urobila, ale neviem , či tie srdiečka upiecť samostatne a tak ich zlepiť do štvorlístka, alebo forma nech bude štvrlístok aby sa svietnik nerozpadol.diki

šikulky poraďte, piekla

šikulky poraďte, piekla som perníčky ale miesto sódy som dala prášok do pečiva a teraz nie a nie zmäknúť.Dása s nimi ešte niečo robiť keď nepomohlo ani rozkrojené jablko ani krajec chleba?

Do krabice s rozkrojeným

Do krabice s rozkrojeným jablkem a pomerančem,změknou a krásně voní ovocem!Mrkám martinafKvietok

prášok do pečiva nemá s

prášok do pečiva nemá s mäknutím nič spoločného...asi si ich priveľmi pripiekla a medovníky sa príliš vysušili...nie je to tým?

Ahoj, len dnesny den som sa

Ahoj,
len dnesny den som sa dostala na tuto stranku a velmi ma zaujali Tvoje rady.
Som matka 5 deti a peciem len pre rodinu,potrebovala by som poradit ako mam robit cesto na medove rezy a medovniky,aby bolo bublinkove,vzdusne ako napr.cokolada AERO.
Vyskusala som uz mnoho receptov,no ani pri jednom nebol vysledok taky aky by som chcela,preto Ta prosim o radu.
Vopred Ti DAKUJEM Úsmev